Feed on
Posts
Comments

Apie nuodėmes

Būti nuodėmingu – blogai. Bet užtai kaip smagu!

17 Responses to “Apie nuodėmes”

  1. Marius parašė:

    Smagumas baigiasi, dažniausiai atnešdamas labai nesmagų rezultatą 🙂

  2. pričkus parašė:

    Kas sakė – blogai?

  3. Njaa parašė:

    Jei iš ryta negėd – blogs balius buva. 😉

    • grumlinas parašė:

      Если выпил хорошо – значит, утром плохо
      Если утром хорошо – значит, выпил плохо

      • Njaa parašė:

        Nu, lewdies išmintis, nepasiginčysi. 😉
        Vo, dar Laikvos pasakymą iš senų laikų prisiminiau – „pletkint nesmagu, bet kaip faaaaaina…“

        • Njaa parašė:

          Tfu, „negražu“.
          Va kas būn, kai prie kompo be kofeino sėdi. 🙁

          • grumlinas parašė:

            Kofeinas – JĖGA!

            • Rytis I parašė:

              Kofeinas – jėga, rykštė, padedanti nepadaryti vienos iš septynerių mirtinų nuodėmių – tingėjimo. Nors niekada nesupratau, kodėl jis yra nuodėmė. Kas mes, kokie baudžiauninkai, ar vergai nužemintieji?

            • scania parašė:

              Darbas šiais laikais suprantamas kitaip. Tipo kaip vergovė. Todėl ir ta nuodėmė nesuprantama.

            • Rytis I parašė:

              Šiais atpalaiduojančiais (ir vidurius) laikais manau niekam nepatinka ant pečiaus besivartantis parazitas (apie žmonas nekalbu) ar kokis kartu su teliku apsamanojęs kelmas. O bet iki mirtinos nuodėmės mano požiūriu visgi kaip ir netrauktų. Nežinau, – o ką jis, nei žudo, neplėšia, net nemeluoja, nes neturi nei kam nei apie ką.
              O gal net atvirkščiai, – pas jį ten kokie šarikai atseit sukasi-sukasi, o paskiau tik bac, – ir viskas padirbta :).. Taip, kartais, kai ūpas, gali plušėt išsijuosęs perdien – o kitą sykį laabai tingisi, tada mąstai-galvoji-svajoji (svajot juk nesitingi) ir sugalvoji KAIP, ir darbą darai dešimtgubai greičiau. Ir kitiems, darbštesniems yra ką patarti 🙂 Taip retai būna, o bet tokiu atveju galvojasi, jog gal ta „mirtina“ nuodėmė gali būti ne tik smagi, bet ir visuomenei naudinga..

            • scania parašė:

              Na, pas tave panašus darbo supratimas, taigi – darbas iš žmogaus daro žmogų. Ne machinacijos, reklama ar imidžas, o darbas. Taigi netapimas ar nedėjimas pastangų tapti žmogumi ir yra nuodėmė.
              Maždaug va taip aš suprantu, kodėl tinginystė prilyginama nuodėmei.
              Įdomu yra dirbti – ir sveika. Raumenims, koordinacijai, mąstyklei ir įgūdžiams. Savo srities meistras visada pažins kitos srities meistrą, ir jie tarpusavy jaus vienas kitam pagarbą.
              Aišku, dabartės darbas tėra prievolė, be kurios dvėsi badu, o ten už išgyvenimą tenka balažin ką daryti. Toks darbas keičia pasaulėžiūrą, ir nebelieka garbingo darbo, lieka tik pinigai, kurie nekvepia.
              O darbas… Va, sakė apie motyvacijas ten nesąmones paistė. Pušis, mlia. Dirbam kaip tėvai mokė, o ne dėl to, kad darbdaviui įtikti. Kas tas darbdavys? Šian vienas, rytoj kitas, o darbai tai liks…
              Darbas irgi gudrus. Jis nepasiduoda šiaip sau, taip ir tyko įsukti kokią problemą, naudojasi žioplumu ir kitomis ydomis, o jau spartesnius būdus slepia po visokiom instrukcijom… Pirmą gyvenime generatorių išlupiau iš mašinos per 2 val. 😀 Antrą kartą – per 45 minutes, o trečiam užteko 15 minučių. Ir ne su generatoriumi koviausi, o su savo mąstymo klaidom, nežinojimu… 🙂
              Įdomi tema darbas, reikėtų plačiau kada pavartyti 😉

            • Rytis I parašė:

              Scania > …Sako, kad jei dirbsi kaip arklys – avižoms užteks 🙂
              Žinau tik tiek, – tasai prakeiktas // arba labai mylimas DARBAS nevertas net vieno gyvenimo, kaip degtuko siera, iš tikrųjų gyvenimas kainuoja brangiau.. Dirbau, ačiū darbdaviams, – daugiau niekada 🙂

  4. Taškas parašė:

    Taigi 🙁 O gal 🙂

  5. scania parašė:

    Nerūkyk, negerk, pas mergas nevaikščiok – gyvenimas nepailgės, bet atrodys laaaabai ilgas 😀

  6. Rytis I parašė:

    Va va, gal todėl pas mumi tiek daug surūgusių – jaučia žalčiai nugaromis, kaip žiauriai nuodėmingi patapo, todėl bando tai nuslėpti po abejingumo kaukėmis. Bet Dievulio neapgausi ir nepasislėpsi, ateis Diena, bus skaistuoliams smagumas…