Feed on
Posts
Comments

Rusijos dainininkas (ir įvardinamas kaip vienas iš Rusijos mafijos krikštatėvių) Josifas Kobzonas taip apibūdino blog’ų skaitytojus:
Я считаю идиотами людей, которые заглядывают в интернет и к блогерам (Aš laikau idiotais žmones, kurie užeina į internetą ir pas blogerius)
Ši mintis jam gimė po to, kai blogeriai įtarė, kad Rusijos Dūmos himnas yra papalagijuotas nuo Deutschland uber alles. Rusijos blogeriai į tai atreagavo ironiškai:
Matote, kas atsitinka, kai perukas įauga į smegenis ir juos suardo (Kobzonas nešioja peruką)

8 Responses to “Apie blog’ų skaitytojus”

  1. scania parašė:

    Visada gerbiau žmones už drąsą kalbėti apie tai, ko akyse nematė. Tiksliau ne kalbėti, o mokyti 😀
    Pats susipyniau… 😀

  2. adas parašė:

    Vienam rusiškam filme buvo frazė – „Tinka kaip Kobzonui perukas“.

  3. Rytis I parašė:

    Kaip neabsoliučios klausos atstovui, – panašumas lyg ir jaučiasi. Gal net simboliška: motyvas „über alles“ Rusijai aktualus kaip niekad, o gal ir kaip visada. O ir Rusija iš germanų nemažai juk perėmusi, – nuo šimtų ar tūkstančių išvežtų gamyklų iki kareiviškos rikiuotės. Tad ko čia labai įsižeisti…
    Iš kitos pusės, reiškias, kol buvo Glazunovas ir Haidnas – problemų nebuvo, o kai link politikos pasuko, tai jau plagiatas? Nesąžininga. Bloogi tie blogeriai, oi blogi, o dar blogesni tie, kas slapčia pro rakto skylutę po internetą žvalgosi. Jei jis (internetas) būtų atsiradęs anksčiau – žmonija savo vystymęsi nebūtų trijų žingsnių padariusi. Visi genijai butų apšaukti plagiatoriais 🙂