Feed on
Posts
Comments

Vieną dieną mudu su brangiausiaja nutarėme dar kartą aplankyti prie Kaunio marių esantį Kadagių slėnį. Tik šįkart sugalvojome ten ir užkąsti, tad pakeliui kioskelyje nusipirkome maistelio. Tokių valgančių ten buvo ne viena komapnaija, tačiau mūsiškė tarp kapojančių kebabus ar dešras su lašiniai gerokai išsisikyrė meniu – mudu paėmė komplektą suši 😉 Aišku, aš valgantis pagaliukais, ten atrodžiau totaliai ne vietoje, tačiau tai man nė kiek netrukdė 😀
Sakyčiau, kaip lietuviškas nacionalinis patiekalas suši dar nenusitovėjo, tačiau IMHO tai tiesiog laiko klausimas. Juk ir cepelinai atėjo pas mumi iš Fokietijos per Liankyją 😉

4 Responses to “Apie lietuvių nacionalinį maistą”

  1. MariukasM parašė:

    Pasaulis globalėja, tad nenustebsiu, jei kada nors pamatysiu ir japoną valgantį jei ne cepelinus (tokių jis paprasčiausiai neatlaikytų), bet kokį kraujinį vėdarą 🙂

  2. Njaa parašė:

    Rrr, aš irgi noriu.