Feed on
Posts
Comments

Taip sau, pamąsčiau gerdamas rytinę kavą: O juk Putleris gali išspręsti visą tą konfliktą pasinaudodamas metodika „Svarbu ne tai, kaip balsuojama, o tai, kaip balsai skaičiuojami“. Ir, pvz., staiga paaiškėja, kad 53% Krymo gyventojų tebenori būti Ukrainos usdėtyje su 1992m. konstitucija, t.y. praktiškai nepriklausomi. Rusija ten tuei valdžią de facto, Ukraina – de jure, Vakarai kaip ir nebeturi pretenzijų, analogiškai abchazijoms ir pietų osetijoms.

9 Responses to “Apie Krymo „referendumą“”

  1. Rytis I parašė:

    Būtų netikėta labiau nei Janukovičiaus suktukas į rytus 🙂 Ir net jei tie 53 proc. būtų tikri – 62 proc. (Putlerio reitingas) savų rinkėjų jam šito neatlestų. Tarptautiniai susitarimai jiems tėra nulis, pindosų kėslai, – užtat gerai supranta ką reiškia „НАШЕ“.

    • robertas parašė:

      Ryti, berods standartu Rusijoje laikoma 146% balsavusiųjų 😀

      • Rytis I parašė:

        Nu tais juk kadangi Kryme balsuot leidžiama ir neturintiems Ukrainos pilietybės o tik „gyvenantiems“, – manau 146 proc. ne riba ir nušluostys nosį visiems ten kadyroviniams, kad tik tonerių atsargos biuleteniams neišsektų prieš laiką… Nu viskuom pasirūpinta, manau 🙂 🙁

      • Rytis I parašė:

        Grįžtant. Nekurie jau paskaičiavo – TIK 126 proc. Mažoka, noras susilieti su Rusija vidutiniškai silpnas 🙂
        http://teh-nomad.livejournal.com/2007998.html

  2. Rytis I parašė:

    Beje, vieni lietuviški portalai referendumą rašo kabutėse, kiti vadina nelegaliu referendumu. O Respublika.lt tai paprastai ir aiškiai: „Krymo premjeras laiko referendumą įvykusiu“. Aplodismentai 🙂 Reiks paaukot gal jiems rusiškų vėliavėlių – juk prireiks, kai Vilniuj tankai pasirodys, tokie be ženklų 🙂
    http://www.respublika.lt/lt/naujienos/pasaulis/pasaulio_politika/krymo_premjeras_laiko_referenduma_ivykusiu_atnaujinta/

  3. arunas parašė:

    „nebeturi pretenzijų, analogiškai abchazijoms ir pietų osetijoms“.taipat,kaip ir kazkas kazdaise neturejo tu suknystu pretenziju del Foklendo salu. sia akimirka zurnalistai tikrai nebus alkani!