Feed on
Posts
Comments


Čia ne aš, čia Transparency International.

12 Responses to “Rusija, jos draugai ir korupcija”

  1. Taškas parašė:

    Barbadosas?! Prima aprilis? 🙂

    • grumlinas parašė:

      Nea, čia vakar buvo ta lentelė pubilkuota. O ką, gali būti, taigi ten ne Afrika

      • Taškas parašė:

        Eina sau :), neįtikėtina – 2010 metais buvo 17.

        Negi Ukraina, kur Janukovičius per 4 metus išpartalino 70 milijardų ir ne grivinų, papuola virš Rusijos ir net į viduriuką???????????????

        O ir pas Lukašenką nebent zaičikais skaičiavo…

  2. Rytis I parašė:

    Natūralu. Smulkaus kalibro korupcionieriai, baditėliai bei vagišiai didžiai gerbia didesnį už save, o ir bei dievina patį didžiausią plėšiką. Sakau, gal kaip tik dėl to ir vilniečiai dabartinį merą dievina?..

    • grumlinas parašė:

      Jooo, Zuokula sugeba užpudruoti smegenus, net nepajunti, kaip kraują siurbt pradeda… 😉

  3. Sveikas parašė:

    Blūdinam po tuos pat resursus. Gal ir tiesa, tik Š.Korėja keistai atrodo. Šalyje pinigas nevaidina jokio vaidmens. Nuo žodžio absoliučiai, vienos idėjos… Kaip ten apsikorumpuoti, neaišku. Įtaka? O kaip ją pamatuoti?

    • grumlinas parašė:

      Sovietuose irgi teoriškai piniginiai santykiai buvo nelabai reikalingi, bet korupcija egzistavo. Tai gal analogiškai su Kimų lageriu?

      • scania parašė:

        Tokiose santvarkose pinigų net ir nereikia. Tarei žodį – ir turi pilį, laivą ir kurortą…

        • Sveikas parašė:

          Kaip palyginti minkštą su ilgu ir nuspręsti, kad pocientas užima paskutinę vietą? Vienur korupcija matuojama pinigais (kyšių dydžiai, dažnis), o kitur net mato vieneto nėra. Kaip grožio konkurse?
          Kažkas Š. Korėjoj tarė žodį – ir tu kažką turi, tarė kitą – ir tave šunims sušėrė arba iš minosvaidžio dezintegravo. Palyginkim su korupcija Ukrainoje. Publiką nuvertė. Kisa, vsio propalo??! O ne, bitai kažkur demokratinių šalių bankų sąskaitose liko. Bus naujų aukso unitazų ne mažiau gražiose vietose, nei Ukraina. Va korupcijos vaisiai. O kur išauga vaisiai – turi būti pati korupcija.
          Drįstu teigti, kad pas šiaurės korėjiečius korupcijos nėr kaip klasės.

    • Rytis I parašė:

      Tai gal viršūnėles skaidrumo liniuote irgi pamatuot galima 🙂 Štai Kinijoje teisiamas kokis tai buvęs ministeris – per dešimtmetį uždirbo aktyvo beveik už $15 mlrd. Juk žinojo, kad jei ką – smierčius be skrupulų… Nu kaip žinomoj klasikoj – „Jam buvo labai gėda vogti, bet jis vistiek vogė“ 🙂