Feed on
Posts
Comments

Kadangi jau trečią mėnesį pastoviai Kremliaus siunčiami griauti Ukrainos miestų ir žudyti ukrainiečių putleriniai „humanitariniai“ konvojai su rusų samdiniais ir ginklais neatnešė norimų rezultatų, matomai nutarta, kad likusiems gyviems ukrainiečiams bus perduota šiek tiek antklodžių ir tušonkės.

19 Responses to “Apie humanitarinį Putlerio konvojų”

  1. scania parašė:

    Gal bent tušonkė bus nuodinga?

  2. Rytis I parašė:

    Tuos pačius kareiviškus Kamazus baltai perdažė, karininkus perrengs gal sanitarais, tušonkę „supainios“ su šovinių dėtuvėm.. 🙁
    http://www.segodnya.ua/world/v-rossii-voennye-kamazy-perekrashivayut-v-belyy-cvet-dlya-gumanitarnoy-missii-543681.html

  3. arka parašė:

    Keistoka humanitarkė,anksčiau MČS ministerija organizuodavo ir gabendavo,o dabar ėmėsi kariškiai. http://i.imgur.com/hy1LhXb.jpg http://avmalgin.livejournal.com/4786695.html

  4. Taškas parašė:

    Dundukai tie chocholai. Ir vakariečiai.
    Įsileistų tą konvojų spąstuosna Ukrainos žemėje ir tada su visa paparacių/eksperdų/NKO/etc/etc/etc minia padarytų šmoną moskoliams.
    Atradę kad ir vaikišką šautuvėlį ištriūbintų ant viso svieto.

    • Rytis I parašė:

      Nebent kokso pamėtėt 🙂 Nes šautuvėlių kaži ar ten rastum. Čia gi pijaras – reik parodyt visam svietui kaip rusai myli savo dunbasinius gentainius ir dar daug siuntos nuo brolių serbų. Per firmą „Droga Kolinska“.

    • grumlinas parašė:

      Krovinys bus perkrautas į Raudonojo Kryžiaus paamdytus ukrainietiškus sunkvežimius. Plius užtruks jo skirstymas. Tad gali būti, kad bent jau dalį krovinio gaus jau ukrainiečiai, o nebe povstancai.

      • Rytis I parašė:

        Berods kolona jau pasidalino perpus, viena link Charkovo, kita – link Sniežnoje. Nu kad ir povstancams šis bei tas nubyrėtų.

        • grumlinas parašė:

          Žėsim, ar nesibaigs kaip su „humanitarine“ pagalba Abchazijai…

          • Taškas parašė:

            kaip ten bebūtų – humanitarinė pagalba ten išties reikalinga. O mes – „vakariečiai“- nenorim to pripažinti. Kitaip užgiedotume, jei keli namai ar tik butai būtų artilerijos sviediniais užbombinti kokiuose Žirmūnuose, Kalniečiuose ar Rytų Londone.
            Rusų TV rodo – sugriuvo visa laiptinė name, komentuoja – nušluoti ištisi kvartalai. Betgi, jei sugriuvo tik vienas laiptinės aukštas, net ne narvelis ir tai Europos vidury XXI amžiuje, pardon, panowie, co to nie to.

            Gal tikrai viskas baigsis Hagoje. Deja. 🙁

            • Rytis I parašė:

              Galėjo dar porą fūrų grabų paduot… Ar tuom vien Ukraina turi rūpintis? O jei rimtai, tai sprendžiant iš opolčencų pokalbių pasiklausymo, užtektų vieno skambučio iš Maskvos ir viskas baigtųsi bei Ukrainos valdžia pati sėkmingai atstatytų vandens tiekimą, elektrą ir maisto pristatytų, kaip tat jau buvo su Slaviansko rajonu. Ne tušonkės labiausiai ten dabar reikia, o ginkluotus banditus išdustinti. Kol jie ten – tol turime Gazos sektoriaus analogą..

            • Taškas parašė:

              Kad toks skambutis įvyktų, nereikia:
              1.pravardžiuoti
              2.prognozuoti, jog SOČI2014 bus pati blogiausia, pati brangiausia ir aplamai ne rusams kažką tokio padaryti.
              3. šaukti, kad rusai priėmė tiesiog žiaurų įstatymą dėl gėjų
              4. karksėti, kad dabar iš bado išmirs patys užsidraudę sau užvežti mėsą, obuolius ir bušo kojeles
              5. etc ir t.t ir t.p tam stiliuje a priori

              Reikia :
              Tarp Svetimšalių legiono rusiškai suprantančių tūkstančių surasti, užverbuoti mokant labai labai didelius atlyginimus SAVANORIŲ – SAMDINIŲ tik 200-300 profų ir pasiųsti Doneckan.
              Skambutis būtų garantuotas po savaitės.

            • Rytis I parašė:

              Dėl savanorių samdinių – sutinku, to Ukrainai labai reiktų, ir net ne tiek dėl resursų stygiaus kiek dėl dvasinio palaikymo. Dabartės tarptautinė parama gaunas kažkokia virtuali – tipo liemenės, pirštinės ir tapkės, atsiprašant. Kas čia per karinė sandrauga jei atskiros narės-valstybės negali organizuoti savo savanorių būrių ir juos siųst Ukrainon? Teko girdėt lygtais buvo bandoma tokius organizuoti, net ir Lietuvoj, o bet apie juos kažkodėl nieko nesigirdi pačioj Ukrainoj. Reiškias kažkas vėl sutrukdė… Nebent pavieniai – amerikonas, švedas, čečėnas, gruzinas. Iš kitos pusės nereikia pervertinti, manau, tarptautinių legionierių – keliais šimtais čia nieko neišpręsi, bo pas rusus šito (profinio) rezervo nekasinėti klodai. Berods buvo sustabdyta net mobilizacija vyresnių nei 1970 gimimo, nu kad afganistaniečiai rusai-ukrainiečiai karo lauke nesusitiktų… Vienžo 🙁
              Ir paeiliui:
              1. Pravardžiuoti? Ukrainiečiai padarė tai, ko nepadarė turbūt nieks Europoje – jie nustojo jo bijoti ir pasakė apie jį tai ką galvoja. Tegu dabar niršta tie, kas tą „chuilo“ 14 metų augino, brandino, kasdien jį aptarinėjo, kalbėjo ir apkalbėjo.
              2. Jei Soči-2014 VISI būtų vien gyrę ir šlovinę – nejau manai, kad tai būtų kažkoks garantas agresoriaus neatsiradimui? Taigis dar labiau būtų virš visko ir kad jo tvarka yr pati geriausia bei reiškias dar labiau visada teisus, visi likę „fašistai“…
              3. Dėl gėjų propagandos. Ir Europa ir Putleris, – šiaip visi perlenkia. Bendram fone gaunas nuostabi reklama gėjų judėjimui 🙂
              4. Dėl antisankcijų Rusijoj niekas nemirs. Pasirinkimas sumažės visiems, – kaip ir sunkesnės gaunas sankcijos nei už Europos ir už JAV. Tiksliau mirs gal kokie ten ligoniai, kuriems specialus maitinimas reikalingas. Bet tai juk ne valdžios reikalas 🙁 Ypač jei tik apie tankus galvoja.

            • grumlinas parašė:

              Tik nereikia apie Europos atsakomybę už ukrainiečių artilerijos ugnimi sugriautą laiptinę.
              Primo – nereikia maištininkų minosvaidžių pozicijų įrenginėti ant namų stogų. Kaip ir artlierijos pozicijų vaikų darželių ar mokyklų slypuose.
              Secundo – visi tie rėkiantys apie fašistus kažkodėl nė puse žodžio nenori užsiminti apie maištininkus, kurių „dėka“ ir gauna nuo ukrainiečių.
              Tertio – kai maištininkų tebuvo tik saujelė, būtent tie ašarotojai trukdė Ukrainos valdžiai sustabdyti banditus. Tad dabar jie tiesiog atsiima savo procentus nuo indėlio į Ukrainos griovimą.
              Quarto – bežencai bėga į Rusiją, pabėgėliai – į Ukrainą. Kiekvienam savo.

            • Taškas parašė:

              Žygiais, o ne žodžiais Ukrainą mylint:
              1. Iš 200-300 savanorių samdinių galėtų būti koks desėtkas su TV įranga. Užima netikėtai- pagal sputnikais susektą separatistų baterija ant vaikų darželio stogo, vieną artileristą palieką gyvą ir tik tam, kad paliudytų reportaže, ką jis čia daręs
              2. USA prispausdina stachanovietiškais tempais 100 milijardų žalių, iškart duoda ukrainiečiams, bet kartu su tokiais ar net tais PAČIAIS vyrukais, kurie Gruzijos MILICIJĄ pavertė POLICIJA.
              3. Nobelio taikos laureatui kas nors liaudiškai paprastai paaiškina, kur yra Vladivostokas, kiek ans nutolęs nuo Maskvos ir kur yra pasaulio fabrikas- tokia Kinija.
              Ir – ką reiškia to Vladivostoko PAVADINIMAS. Bušai abu) tikrai nežinojo.

            • Rytis I parašė:

              Nežinau, jei viskas būtų taip paprasta, Hamasas seniai būtų sunaikintas. O vat neišeina.. Kaip tik atvirkščiai – ginkluojasi jau ir vidutinio nuotolio rusiškomis raketomis, kuria požeminę infrastruktūrą, informacinis-propagandinis palaikymas visame pasaulyje ir etc. Taškinių operacijų variantas esant dideliai banditų koncentracijai (tą siūlo ir atrodytų protingi žmonės kaip Venediktovas) – manau yra geriausių kadrų siuntimas myriop, o siūlantys tai vien prisižiūrėję visokių holivudinių bojevikų apie „specoperacijas“. „Supermenai“ gyvenime žūsta pirmieji 🙁