Feed on
Posts
Comments

Čia mane visi agituoja atidžiai stebėti, ką veblena Žirinovskis, bo jis tipo yra Kremliaus planų išankstinis atskleidėjas. Nu ok, pasidomėjau. Šiaip aišku, klasikinis briedas, gydytinas namuose be rankenų, bet va viena mintis sukėlė žvengą: rusės ir juristo sūnus pasiūlė Putleriui tapti Rusijos Vyriausiu Valdovu. Nu žinia nuskambėjo internetuose, gal tikrai Putleris susigundys. Ale tada jam nederėtų užmiršti, kad paskutinis Rusijos Vyriausias Valdovas Kolčakas buvo suimtas sukilusių čekoslovakų ir sušaudytas bolševikų.
Čia info tiems, kurie iki šiol mAno. kad Žirinovskis yra šių dienų Rusijos Vanga.

25 Responses to “Apie Vyriausią Valdovą”

  1. Voldemaras parašė:

    Visais laikais karalių dvaras turėjo savo juokdarį- kartais luošį, kartais dvasios luošį…
    Net Verdi operą parašė- Rigoletto.

  2. Taškas parašė:

    Žirinovskis gal klasikinis pavyzdys, kai tarp genijaus ir bepročio vos žingsnis.

    Tikrai jis ne kvailys. Labai išsilavinęs. Gal iš rusų politikų labiausiai. Nevynioja žodžių į vatą- čia jo arkliukas, tas tai taip. Tai, ką kiti rusai tik galvoja patyliukais – rėžia eterin. Nesusivaldo, isterikas toks, ausin duoda, net kumščius paleidžia… Kai užsiveda kalba, ne rėkia tiesiog- kaip Adolfas . Sklandžiai. O tai ir yra pjaras. Tikras, darytas tada, kai dar ir tokio žodžio nebuvo. Gebelsas praktinio pritaikymo net pavydėtų…

    Nenustebčiau, jei kada paaiškėtų, kad Žirinovskis su Putinu nuo kokių 1999 -tųjų aptarinėja Rusijos taktikas/strategijas, kaip lygūs pasiginčija prie butelio, aptaria/sutaria ką ans lyg tikras rūmų juokdarys ištriūbys ant viso svieto. Abu vienodai supranta meilę Rusijai. Kuri yra Rossiskaja IMPERIJA.

    Ir pikt už tai ant jų – tikrai kvaila. Mūsų valstybė buvo nuo marių iki Juodmarių prieš pusę tūkstantmečio, prakakojo ją mūsų propropro … , o mes lyg šiol nepamirštam anos didybės. Kai kurie mūsų poltikai svaičioja apie Karaliaučių ir NIEKAIP nesupranta, KODĖL ūsuotasis mūsų Antanas (Sniečkus – TAUTOS IŠDAVIKAS gi!!!) to Kaliningrado kratėsi kaip kokio maro… Net arkliui aišku tas, tik ne koncervatoriams.

    O monarchizmas visai nekvaila idėja šiame beprotiškame, nežinia kur besiritančiame XXI amžiaus pasaulyje. Utopiška, taip.

    Bet tik MONARCHAS visada galvoja SAVO VALSTYBĖS kategorijom. Ir jam nereikia jokių ten partinių žaidimų. Ant kilimo ir po juo.
    Sąlyga, tiesa tai hiper utopinė – ABSOLIUTUS monarchizmas su „konstitucinis“ – KABUTĖSE 🙂

    • grumlinas parašė:

      Nekelkim Žirinovskio ant pjedestalo. Antraeilis klounas-rėksnys, kuriam leidžiama leisti propagandinis balionus, kad būtų galima stebėti galimą pasaulio reakciją į juos. Net cheneral-majoro, kurį jam neva suteikė Jelcinas, uniforma nebepasipuošia.

  3. scania parašė:

    Žirinovskis paruošia dirvą naujoms idėjoms, taip pat patikrina būsimas reakcijas. Putinui būtinas įrankis, plius labai aukštos kokybės.

    • grumlinas parašė:

      Nesakyčiau, kad labai aukštos kokybės 😉 Jei jis buvo test-draivas patiktinti, kaip Vakarai reaguos į į vykius Ukrainoje – total fault. Nors iš pradžių Vakarai atrodė impotentiškai (ką ir buvo galima prognozuoti po Žiriko kalbų metų pradžioje), kuo toliau, tuo Rusijai lieka mažiau manevro laisvės – Krymas toliau formaliai tebepriklauso Ukrainai (nė viena normali šalis nepripažino jo Rusijai), įvykiai Ukrainos Rytuose vienareikšmiškai traktuojami kaip Rusijos agresija, lėktuvo numušimu apkaltinti maištininkai (jei ne Rusija tiesiogiai). Po paskutinio klouno pasirodymo santūri Vakarų reakcija toli gražu nereiškia, kad Rusijai nebus toliau taikomos vis gilėjančios finansinės-technologinės sankcijos.
      Problema – glušelio Žiriko pasikraipymai ir santūri Vakarų reakcija į juos Rusijai sudaro apgaulingą nebaudžiamumo iliuziją, kuri veda Putlerį į vis naujų klaidų darymą.

      • scania parašė:

        Nesvarbu, ką vakarai galvoja apie Žirinovskį, svarbu, kad Putinas imsi veiksmų po to, kai patikrina Žirinovskiu. Nu nei kiek nenoriu, kad Putinas išeidamas užgesintų šviesą Pabaltyje. Su trenksmu ir muzika 🙁

        • grumlinas parašė:

          Tai vat, tas patikrinimas Žirinovskiu galų gale prives iki to, kad gali nebelikti paties Putlerio 😉

  4. VyneTu parašė:

    Neužmirškim to, kad šiuolaikinės mass media kanalai ir iškelia bei palaiko ir tokius „talentus“. Šiandieninių šou, skirtų plebsui, daugėja ir poreikis tokių, be abejonės talentingų, išsilavinusių, bet amoralių, nekultūringų ir žiaurių žmonių, vis dar yra aukštas.
    O klounai, beje, dažniausiai labai juslūs, gilesni žmonės, todėl nevadinčiau jo tokiu garbiu žodžiu. Šakalas, galbūt būtų tiksliau, prisimenant Istoriją apie Mauglį.

  5. Rytis I parašė:

    …“rusės ir juristo“ – tiksliau gal rusės ir zapadensko žydo Eidelšteino sūnus 🙂 Net ne juristo, o agronomo, ale apie tai Žirikas pats berods ne taip seniai sužinojo „padedant“ tiems patiems žurnalistams, bo pačiam pasidomėt kažkodėl netoptelėjo. Per daug užsiėmęs buvo, nes po perestroikos – butai, mašinos, rinkimai, rinkimai… Ir žuvo tėvas nepamatęs sūnaus, kažkur Izraelyje, bėgdamas neleistinoj vietoj per kelią…
    Apie „klasikinis briedas, gydytinas namuose be rankenų“. O gi ko norėti iš žmogaus, kuris nuolat vartoja vaistus, pvz. kažkokį Cirkadiną (teisingas pavadinimas:). Galimi pašaliniai efektai iš instrukcijos: „nervingumas, ūmumas, staigus susijaudinimas, greitas pavargimas, nemiga ir bloga miego kokybė, galvos svaigimas, psichomotorinis hiperaktyvumas ir agresyvus elgesys“ Rodos, tuom viskas turėtų būti pasakyta…
    http://www.novayagazeta.ru/news/1682631.html
    O šiaip, jei viskas pildytųsi tai ką piktasis Dūmos trolis kalbėjo per kokius 10 paskutinių metų, tai rusai seniai turėjo skalauti kojas Indijos vandenyne, ne tik Pabaltijys, Lenkija, o bet ir Amerika turėjo būt nušluota nuo žemės paviršiaus ir visi atominio ginklo rezervai iššaudyti į visas puses… Juolab jis tiek daug šneka, kad šis bei tas tikrai išsipildo. Beje, nors ir keliaklupsčiaudamas prieš Putlerį, jis rimtai berods svajoja užimti jo vietą ir nepraleidžia nei vienų rinkimų. Jam nesiseka, užtat gauna neblogas kompensacijas, pvz., dar 1998 m. turėjo 122 butus ir namus ir virš 200 auto. Paskiau jo deklaracijos pradėjo trauktis, jis tai skyrėsi tai tuokėsi, deklaracijos viena kitai prieštaravo, bet iš tikrųjų „skurdėjo“ tik popierius 🙂
    Jei vertint Žiriką kaip politiką, tai jį galima būtų pavadinti virtuviniu piktu troliu . Virtuvinis Putleris. Kai mano žmona virtuvėj klausydama taško pradeda šaukti apie šitą kurį politiką, katrą reikia skubiai pakabinti už vienos vietos ir ant šakos, – juk nesusimąstau ar tai arti tikrovės. Virtuvėj tiesiog kalbam nebūtinai tai, ką galvojam – tiesiog išmetam nereikalingas emocijas. Tai va ir Žirikas Putleriui reikalingas tiek pat, – pasakyti tai, ką jis negali sau leisti savo pusiaudiplomatiniu žargonu 🙂

    • Taškas parašė:

      Taigi, taigi, kaipgis – Putinas putleris durnelis toks kgbėšnykas pulkininkėlis, jo klounas psichopatas pusiaužydelis Volfovičius, buka FSB, nesugebanti net savų išdavikų švariai nukneckinti – be jokių ten polonių pėdsakų, armija ant rūdžių suėstų tankų, kiauri laivai, GRU pusgalviai, patarėjai kremliniai visiški asilai, gi tuoj tuoj paaiškės, kad Rusijai po visų Soči/Krymų/Donbasų finansavimų bus krachas, o dar greičiau – už kokio mėnesio – badas. Ir t.t .
      Jie nulis, daug nulių bukų prieš Visapasaulinį Proto bokštą Nobelio taikos premijos laureatą…Juolab, prieš mūsų JEDG…

      Kaip gaila, kad nėra Prezidento Reigano, nėra Geležinės Ledi, net panašių… Netaukštų ir nezombimtų, o senai būtų patvarkę tuos abudu Vladimirus.

      dEJA. 🙁 Tad ir belieka, kaip vaikystėj gavus nuo stipresnio – prasivardžiuoti. Nes tai ne tas atvejis, kad pasiskųsti vyresniems- tokių paprasčiausiai šiame kieme nėra.

      • grumlinas parašė:

        Jei jau kalbėti apie tai, kas daro įtaką Rusijos „patriotams“ – siūlyčiau domėtis ne priedurniu Žiriku, o A.Prochanovu. Jo ideologiniai auklėtiniai Borodajus ir Girkinas šįbeitą nuveikė Ukrainoje, realizuodami Prochanovo idėjas

        • Taškas parašė:

          Gi dar taip nesenai Prochanovas kritikavo Putiną juodai. Po to – maldavo Putiną (tą durnelį!) likti prezidentu trečiai kadencijai.
          Tik paskutiniai mulkiai nevertina priešininko. Tik toks, kaip Obama neįvertina priešo. PRIEŠO. Priedo leido, ne – pats pastumė sąjungai su kinais, ASILAS. Jam, matote, Rusija, tai ne valstybė, o tik dujų kolonėlė.
          Skaudžiai už tai sumokėsim visi, t.sk. ir aš su tamstomis.

          Kas tie GIRKINAI SU bORODAJAIS- nežinau. Rimtai. Koks skirtumas.
          Svarbu tai, kad asilai vakariečiai patys savo arkliškai/asiliškais juokeliais sukėlė rusų patriotizmą, o tą paversti panrusišku šovinizmu tik delo techniki.

          Nebent pedofilai Vakarams padės – labai jau man netikėtas nuosprendis – 6 metai – Marcinkievičiui. 🙂
          http://static.diary.ru/userdir/3/0/1/5/3015335/77245760.jpg

          • Taškas parašė:

            Dar – pats savo akim mačiau, kaip beginkliai žmonės stovėjo prieš šaudantį tanką. Pats būčiau po juom puolęs su granata. Kaip koks Matrosovas. Tai buvo MANO kaime, tankuose buvo kitataučiai.

            Tai kodėl , bl.ad, rusai negali taip jaust ir jaustis, kaip mes tik prieš dvidešimt metų????!!!!
            Ar tai tik mes turim teisę piktintis, mylėt tą, ką MES norim mylėt, o rusai -tik tą, KURĮ jiems nurodysim?

            • Rytis I parašė:

              Nu matai, skirtumas tas, kad dabar buvo „vietiniai“, ukrainietiški tankai (tiksliau kažkokie ten BMD), o pas mumi gi prieš 20 metų – tikrai kitataučių. Ar tie rusai Donbase per gyvenimą taip ir nesuprato kad jie gyvena Ukrainoje – ne Rusijoje, ne išgalvotose novarusijose ar LNR, ne DNR ar saloje Nauru? Suprantu, kad žmonių tamsumas gali būti begalinis, nu bet gal ne iki tokio lygio…
              „Kas tie GIRKINAI SU bORODAJAIS- nežinau. Rimtai. Koks skirtumas.“ Šiaip skirtumas svarbus. Bo kitaip sunku suprast, kodėl taip staiga ir beveik ne iš ko prasidėjo ginkluotas valdžios užgrobimas ir karas. Ne Kijevo „chunta“, ne žmonių nepasitenkinimas valdžia, net ne „baltas ir pūkuotas“ Putleris – prasidėjo atvykus į Slavianską kitos šalies piliečiams Girkinui su Borodajum bei dar 20 samdomų golovoriezų, tarpusavy pažįstamiems iš Bosnijos ir Čečėnijos laikų. Kiek ant jų rankų kraujo nuo 92-ųjų – kolkas dar niekas nesuskaičiavo. Smulkiau čia:
              ru.wikipedia.org/wiki/Стрелков,_Игорь_Иванович
              ir čia:
              ru.wikipedia.org/wiki/Бородай,_Александр_Юрьевич

  6. Rytis I parašė:

    Beje, į temą. Atsirado Putlerio susitikimo su frakcijomis išklotinė. Gal rodė per teliką, nežinau. Žirikas vėl rėžė, kaipgis be jo. Apie tai, kad, atseit, reikia padaryti taip, kad visi mūsų bijotų: Я однажды сказал одну фразу финнам – через две недели военный бюджет Финляндии был увеличен на 30 процентов. Одна моя фраза – и на 30 процентов увеличивается бюджет. Мы поставим пропаганду так, что мы их разорим, чтобы они боялись, что танки двигаются на Киев, танки могут дойти до Брюсселя, можем за сутки вас оккупировать, захватить, уничтожить, мы должны объявить, что у нас есть новое оружие. Pasibaigus ilgam, sunkiai tarpusavy siejamų logikos konstruktais teiginių nuleidimui, Putinas pakomentavo:
    …поскольку у нас всё-таки трансляция и запись телевизионная, хочу сказать: всё, что было сказано Владимиром Вольфовичем, – это его личное мнение. (Смех.) Не всегда совпадает с официальной позицией Российской Федерации. Но зажигает красиво.
    Vienžo patinka Putleriui Žiriko koloristiški difirambai. Nors kaip man tai panašu į visus šūdo atspalvius. Ir bendrai tas pats šūdas gaunas…
    http://www.echo.msk.ru/blog/echomsk/1380478-echo/

  7. Taškas parašė:

    Būtent:
    „Но зажигает красиво.“

    Jeden kuje -drugi zloci 🙁 Būtent taip ir yra. Gera nuoroda mano teiginiui apie tandemą 🙂
    Mūsų karo ministras sako – NATO kariuomenė bent 8 kartus skaitlingesnė už rusų milijoninę.
    Gal taip, bet ar stipresnė? Rusai su savo tankų biatlonais ir užsirašymo kariuomenėn punktais tiesiog žiūrint varžybas, pritraukia vis daugiau jaunimo. O ir tas jaunimas ne tik internete akivaizdžiai mato, kaip NETEISINGAI pašiepiama jų šalis. O juk Rusija – jų tėvynė. Net – Tėvynė. Ir joje ne visi yra novoruskije bei visoki ten Abramovičiai su Berezovskiais …
    FSB – ČK ir OGPU mokinė gi labai meistriškai sudirbo visus opozicionierius, net Kseniją Sobčak nutildė.
    Ir į tą Obamos „specialistai“ sugeba tik prasivardžiuot. Jiems net nedaeina, kad Putino sankcijų paketo pagrindinis tikslas – SKALDYK IR VALDYK. Efektyvus ir patikrintas dar carų, gal net Petro Pirmojo…
    Deja. 🙁

    • Rytis I parašė:

      Ne Obamos „specialistai“ juk sugalvojo pažeminantį „brendą“ – chuilo . Jiems tai būtų neįmanoma 🙂 Sugalvojo ukrainiečiai. Nejau po to kas įvyko, ukrainiečiai turėtų toliau su Rusija mylėtis ir broliautis? Rusija pati padarė viską, kad pasaulis žiūrėtų kreivai ir kaip į neadekvatus. Ir toliau žvanginama ginklais. Ir juk niekas iš Baltijos šalių viešų asmenų berods nesitaško tokiais epitetais kaimynų atžvilgiu, kaip tai daro trolinantis caro palydoje Žirikas: „šafki tiafkajut“, „zapakostnyje idioty“, „pudel latviskyj“, „mielkyje pribaltyskije šmokodiafki“ . Čia tik tai, kiek prisimenu. Suprask, – kas leidžiama Rusijai neleidžiama kitiems? Tai dar vienam durniui galima būtų užleisti kelią, o bet kad čia blyn jei jau užleisi – sutryps… 🙁
      p.s. Vienas dalykas nepatinka. Kad mes Europoj vis arba uodegoj arba prieky. Pagal ekonominius ir demokratinius kriterijus – pabaigoj, o pagal užsienio politiką – visos prieky Europos. Nežinau, gal kartais reiktų apsižvalgyt aplinkui ir daryti tą patį, jei kitaip neišeina…

  8. Taškas parašė:

    „chuilo“ – Was ist das? Rimtai nežinau. Tundra.

    Dėl uodegos taip. Betgi patys pasirinkom – buvom musės galva, tapom liūto uodegA. (TSRS ir ES).
    Mano teiginiams, kad nereikia taip šokinėti lyg varlei prieš dalgį (litovką beje) kontrargumentas – taigi, suomiams estų broliams, kovojantiems už ukrainiečių laisvę iki paskutinio …lietuvio Putino ukazas smogė skaudžiausiai – ar ne trečdalis eksporto Rusijon jų ėjo. Berods ar ne 3 milijardai iš 13 embarginių (1 USA ir 12 ES) 🙁

    Prezidentą Kekoneną europėnai, net rimti politikai, kaip kad de Golis ar Čerčilis, vadino prosovietiniu, o tasai, protingas toks diedukas sakė jiems „Geri tie protingi patarimai jūsų, bet mes įpratę savo durna galva pasikliauti. Durnai darom, bet taip jau yra.“

    Vargu, ar Putinui su suomiais gavosi netyčia tas. Lenkams obuoliais, mums- žinia kuom smogta APGALVOTAI ir tiksliai. Net labai, turint omeny dar Mažeikių NPG krachą. Antilenkiškos nuotaikos dar ne apogėjuj. Kokios ten pavardės, lentelės jau.

    Tad beliks tik būt išdidiems. Kaip sako JEDG – mus gi gerbia taip ES.

    • Rytis I parašė:

      ru.wiktionary.org/wiki/хуйло
      Na, šiaip ar taip, su Rusija geriau kariaut ekonominius karus, nei kokius kitokius. Geriau būt jokių – o bet neišeina, bo Rusija partnerius ir oponentus vertina tik 1) pagal jėgos santykį, arba 2) pagal meilės Rusijai laipsnį. Pirmas kolkas nepasiekiamas, antras – nepriimtinas, bo po „meile“ pas juos suprantama išskirtinai netradiciniai santykiai…