Feed on
Posts
Comments

Šeštadienį pratęsėmė citrofanų rudeniniai-priešnaujametinę tradiciją „Koldūnų balius“. Susirinkome, pasidarėme koldūnųs su mėsa, grybais ir varške – gavosi ~250, niekas dorai nesuskaičiavo. Buvo fain su grietine ir spirgais. Drebėkite bejėgiškai pavidoliai, pirkdami visokius netikrus koldūnus.

Darbo procesas…
CAM00666
… ir darbo rezultatas prieš verdant
CAM00669

14 Responses to “Ir visos Lietuvos koldūnizacija…”

  1. Jurkis parašė:

    „su grietine ir spirgais“, ooooooch, net kojas pakirto…. Matyt, teks citroną pirkti 🙂

  2. Taškas parašė:

    Nedaug čia tų koldūnų. Sodo kaimynas Spiridon Petrovič – sibiriakas darydavo visą bačkutę, ją balkone užšaldydavo ir po – „toporikom, toporikom, skolka nada“

    • grumlinas parašė:

      Pala, pala – visą žiemą vienodus koldūmus ėsti – nekmilfo, reikia įvairių skonių 😉

  3. VyneTu parašė:

    Kur tu dabar užšaldysi balokone be šaldiklio, bet mintis gera, fasuoti šiai laikais labai lengva. Vat padaryti tiek – čia jau iššūkis. 🙂

    • grumlinas parašė:

      Tai mes nami kai darome – irgi pagaminame peretklių, kurį užšaldome ir paskui sunaudojame

  4. Pričkus parašė:

    Vos seile nepaspringau…