Šeštadienį pratęsėmė citrofanų rudeniniai-priešnaujametinę tradiciją „Koldūnų balius“. Susirinkome, pasidarėme koldūnųs su mėsa, grybais ir varške – gavosi ~250, niekas dorai nesuskaičiavo. Buvo fain su grietine ir spirgais. Drebėkite bejėgiškai pavidoliai, pirkdami visokius netikrus koldūnus.
14 Responses to “Ir visos Lietuvos koldūnizacija…”
-
Naujausi įrašai
Naujausi komentarai
- Tadas apie Apie / Contact
- ndl apie Apie / Contact
- Voldemaras apie Ir vėl name
- Taškąs apie Vėl namie
- grumlinas apie Vėl namie
Kategorijos
Žymos
365 žodžiai Akvarium AmyMacdonald basetėliai blog'as DeepPurple DireStraits EE-photo EG-foto Egiptas ES-foto fotopatirtis fotopuslapiai fototechnika FR-foto gabija Google+ Hiperbolė Koike kompiuterija Latvija LedZeppelin Lenkija Lietuva LT-foto LV-foto PinkFloyd PL-foto ProcolHarum Sirija SK-foto Slade SteamPunk taip buvo TheBeatles TheDoors TN-foto Tunisas UK-foto Ukraina videoteka vietelės Webshots xminde ŠvėkšnaArchyvai
Blog'ai
Citroen
Mano kūryba
Naudmenos
Palėpės radiniai
Rinktiniai puslapiai
Vertyklės
Subscribe
Metainformacija
„su grietine ir spirgais“, ooooooch, net kojas pakirto…. Matyt, teks citroną pirkti 🙂
Esmė ne citroene – esmė žmoguose aplink jį 😉
Nedaug čia tų koldūnų. Sodo kaimynas Spiridon Petrovič – sibiriakas darydavo visą bačkutę, ją balkone užšaldydavo ir po – „toporikom, toporikom, skolka nada“
Pala, pala – visą žiemą vienodus koldūmus ėsti – nekmilfo, reikia įvairių skonių 😉
Kur tu dabar užšaldysi balokone be šaldiklio, bet mintis gera, fasuoti šiai laikais labai lengva. Vat padaryti tiek – čia jau iššūkis. 🙂
Tai mes nami kai darome – irgi pagaminame peretklių, kurį užšaldome ir paskui sunaudojame
Vos seile nepaspringau…
O tu įsivaizduok, kokie jie buvo SKANŪS 😉
Vien žo, išėję pensijon- turėsite laiko šaldymui…;)
Jei išeisim… 🙁
Nevalgyk pirktinių koldūnų ir sulauksi.
Netgi su nedoblogerio atvaizdu? 😉
Pirktinius gamina profesionalai.Tai jie tegu ir valgo.
O žmonės turi maitintis žmonišku maistu 😀
😀