Feed on
Posts
Comments

Paskutinis šį mėnesį. O gal išvis? Eisiu konstruoti LEGO vietoje internetų 🙂


Gorky Look apie Budapešto memorandumą

Istorija, karyba
RU Naciai Antraktikoje
RU 1PK aviacija
RU Pepelacas oro kavalerijai
EN „Šarlis de Golis“ kovoja, II dalis

Įdomu
EN Diena fotkėse: 2016-01-31
EN Britai išvengė 911 pakartojimo

Glupstvos
RU Skraidantis kilimas



RU Amerikei kapiec

7 Responses to “Laikažudynas 2016-01-31”

  1. VyneTu parašė:

    Mano žmona jau bandė galvoti, kad anksti kėlęs arba iki vėlumos telefone kažkur (jai neišku kur)landžioju. Parodžiau, tiesa, jau seniai, tavo palėpę su dvarais, kelionėmis, nuotraukomis. Dabar sakau, kad Grumlino palėpėj sėdžiu ir nuorodas skaitinėju. Ramu, miega, daugiau jokių klausimų. 🙂
    Tai kaip aš toliau gyvensiu?!? 😀

  2. VyneTu parašė:

    Ir labai autoritetingas! 😀 votepva!

  3. kūkalis (tadas) parašė:

    Man stogu grumlinas.lt neilgai tebuvo (bet buvo kurį laiką), vis tiek išlindo g+ ausys iš laiko praleisto su telefonu. Beje į g+ paprašius jo pradžioje dėde grumlinai kažkada ir pakvietėt, kai dar savo aušroj g+’as su pakvietimais buvo.

  4. kūkalis (tadas) parašė:

    Taip, laigė, matyt tik ką buvo užsidaręs (ar panašiu metu užsidarė) nežinau.lt, po kurio panašaus lygio liko vienas tinklaraštis – šis. O paties palinkėjimą kartu su atsiųstu pakvietimu į g+ pamenu – prašom akmenį kakton, jei aš jau taip pageidaująs. Įdomu kas bus dar po 5-8metų Lietuvos internetinio su(si)žinojimo padangėje.

    • grumlinas parašė:

      Tikrai taip parašiau? piesiec 😀
      Kas bus po 5-8 metų? Šitas mano blogas eina nuo 2007 kovo, kitąmet 10 metų, o atrodo, kad ta vergija jau nuo mažių amžinųjų 😉 taip kad kas nus po 5-8 metų – nzn, nes pokyčiai ir mumyse, ir mūsų internetuose vyksta milžiniški.