Pirmame įraše kažkada apžvelgiau porą desėtkų vietų Lietuvoje, kur galima skaniai nebrangiai ir sočiai pavalgyti. Per praėjusį laiką prisirinko dar krūva vertų dėmesio, tai informuoju a[ie juos:
Alaus kelias – puikus restoranas prie Rinkuškių bravoro.
Audenis – mūsų mėgstama vieta pavalgyti, kai esame Birštone.
Bernelių užeiga Šilainiuose – kažkada buvo praradę gerą vardą mūsų akyse (taip ir nesulaukėme grąžos), nesilankėme penketą metų, dabar viskas OK.
Birštono Kurhauzas – rekomenduojama vieta apsilankyti. Kainos biškį kandžiojasi, bet yra labai įdomių patiekalų, ir servisas puikus.
Dreverna – mūsų šiuometinis atradimas, labai patiko kepta stinta. Ir kitkas buvo puiku.
Gudelių sodyba – pilnai atitinka įrašo pavadinimą. Nieko super-ypatingo, geras lietuviškas maistas.
Jachtklubas – patikrintas ne kartą su mūsų užsienio svečiais, gėdos nepadarė.
Kryžkelė – važiuodami pro Kretingą, ten (praktiškai visada) pietaujame. Atrodo provincija, bet liuks.
Moon – restoranas Vytautas SPA, Kainos biškį didokos, bet jei turite svečių – nustebinkite juos.
Piero Pizzeria – dar vienas atradimas, kaip galima gaminti puikų maistą provincijos sąlygomis. Pati užeiga atrodo mhm…, bet picos nuostabios.
Svencelė – sezoninė užeiga. Maistas jaunatviškas (visokie burgeriai), bet puiku sėdėti ant stogo, valgyti ir žiūrėti į Kuršmares.
Šilo kopa – praėjusių metų topinis atradimas pavalgymo srityje. Gaila, staliukų labai nedaug, tai pavalgyti gali būti iššūkis.
Jeigu būnant Palangoje kils noras nusidėti jo didenybei burgeriui – rekomenduoju A-Petit. Ypač su plėšyta mėsa. Kaina gera, kiekis adekvatus.
Aišku, ačiū už info. Problema patekti Palangon, nes Lietuvoje dar tiek daug kitų neaplankytų vietų…